pic

Stichtingen

Verzekeren van stichtingen is het veiligstellen van belangen en personen in het bestuur van een stichting. Afhankelijk van het doel en de belangen in/van de stichting is het eerste te verzekeren risico in het algemeen het bestuur. Het bestuur van een stichting is vaak belangeloos belangen aan het behartigen om het goede doel veilig te stellen.

Hoeveel geld er ook in omgaat en hoe groot het onderliggende bedrijf ook is, de personen die in het bestuur zitten kunnen voor onbedoelde fouten uiteindelijk ook persoonlijk aansprakelijk gesteld worden. Om bestuurders hiertegen te beschermen kan men dit afdekken met een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering.

Indien er een melding is van een omstandigheid of al een directe claim neemt een verzekeraar het verweer over en indien met aansprakelijk blijkt te zijn voor een gemaakte fout wordt deze vergoed.

Graag maken wij een offerte voor uw bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering en afhankelijk van de activiteiten van de stichting kunnen wij u adviseren over te verzekeren evenementen, gewone bedrijfsaansprakelijkheid en het verzekeren van overige bedrijfsrisico’s.


Deel dit
Share on Pinterest
Alle verzekeringen