Over ZJHT

Of het nu gaat om een bijzondere collectie kunstvoorwerpen of om een (bestuurders)aansprakelijkheidsdekking: cliënten kunnen terecht bij ZJHT Risk and Insurance Specialists. Frank Heerkens Thijssen: ‘Vooral door optimaal contact met onze cliënten weten wij wat er speelt. Flexibiliteit en goede bereikbaarheid zijn hierbij van groot belang.

Mr. H. F. Heerkens Thijssen en mr. I.M. Zweerts de Jong – risicobeheer en verzekeringen

Ter zake kundig adviseren over risicobeheer en verzekeringen is een vak apart. Zeker als het gaat om complexe vragen van particulieren of zakelijke relaties die niet via het internet kunnen worden afgesloten.

Werkterrein

Of het nu gaat om een bijzondere collectie kunstvoorwerpen of om een (bestuurders)aansprakelijkheidsdekking: cliënten kunnen terecht bij ZJHT Risk and Insurance Specialists.  Frank Heerkens Thijssen: ‘Vooral door optimaal contact met onze cliënten weten wij wat er speelt. Flexibiliteit en goede bereikbaarheid zijn  hierbij van groot belang.

Toegevoegde waarde

Inge Zweerts de Jong: ‘Cliënten krijgen altijd hulp. Ook al hebben ze een moeilijk verzekerbaar risico.’ De meerwaarde van ZJHT zit enerzijds in kennis van de internationale verzekeringsmarkt en van wat de risicodragers willen verzekeren. Anderzijds in wat een klant wil en kan verzekeren. Vanzelfsprekend horen onze begeleiding ingeval van schade en hulp bij regres daarbij.

Producten en diensten

Advies over het afsluiten en beheren van een optimaal verzekeringspakket. ZJHT kijkt voor particulieren, bedrijven en stichtingen wat minimaal verzekerd dient te worden en tegen welke waarde om de risico’s voldoende af te dekken.

Verzekeren mag dan dé manier zijn om risico’s af te dekken; belangrijker nog is inzicht hebben in de risico’s die moeten worden afgedekt en het beheren van die risico’s. ZJHT maakt hiertoe een transparante en inzichtelijk risicoanalyse en is behulpzaam bij het aanpassen daarvan.

Het bedrijf kan naast particuliere en zakelijke schadeverzekeringen ook adviseren op het vlak van (internationale) zorg- en levensverzekeringen. Hiertoe is ZJHT Life opgericht.

Cliënten

ZJHT kent diverse specialismen. Eén van haar specialismen is het verzekeren van kunst en kunstgerelateerde cliënten. Daarbij gaat het niet alleen om de kunst, maar ook om alle andere verzekeringen benodigd door collectioneurs, kunsthandelaren, galeriehouders en veilinghuizen. Uiteraard wordt ook musea een volledig verzekeringspakker aangeboden.

Achtergrond

Jurist Frank Heerkens Thijssen begon zijn loopbaan in het familiebedrijf Heerkens Thijsen & Caviet. Vervolgens was hij werkzaam bij AON Risk Solutions. Juriste Inge Zweerts de Jong was achtereenvolgens werkzaam bij een kleine verzekeraar, als risicomanager bij Wolters Kluwer en, vanaf 2001, als zelfstandig adviseur.

Beiden besloten eind 2008 de handen ineen te slaan. Heerkens Thijssen en Zweerts de Jong staan voor een persoonlijke aanpak en weten snel te schakelen. De meeste cliënten melden zich via mond tot mond reclame. Beiden onderhouden langjarige klantrelaties doordat ze ontzorgen en cliënten gerust en tevreden weten te stellen.

Inge Zweerts de Jong:

‘Cliënten krijgen altijd hulp, ook al hebben ze een moeilijk verzekerbaar risico.’

Frank Heerkens Thijssen:

‘Door optimaal contact met onze cliënten weten wij wat er speelt. Flexibiliteit en goede bereikbaarheid zijn  hierbij van groot belang.’

ZJHT

Flexibele specialisten

Kennis van wat risicodragers verzekeren
>Inzicht in risico’s en het beheer daarvan
>Transparante en inzichtelijke risicoanalyse
>Advies inzake een optimaal verzekeringspakket
>Onderhouden van langjarige relaties met cliënten

Contact

Bedrijven en Verenigingen:
mr Inge Zweerts de Jong
06 531 70 661
inge@zjht.nl

Particulieren:
Bart van Rossum
06 237 87 810
bart@zjht.nl

Kunst:
mr Frank Heerkens Thijssen
06 135 53 153
frank@zjht.nl

Leven, Inkomen en Zorg:
Eelco Zweerts de Jong
06 502 33 333
eelco@zjht.nl

Beloningsbeleid medewerkers ZJHT

De medewerkers van ZJHT ontvangen een maandelijks salaris.

Zij ontvangen geen enkele variabele bonus op basis van nieuwe klanten of extra omzet.

Denounce with righteous indignation and dislike men who are beguiled and demoralized by the charms pleasure moment so blinded desire that they cannot foresee the pain and trouble.