pic
Verenigingen
Er zijn veel mensen die in verenigingsverband iets doen. Of het nu een sportvereniging of een branchevereniging is, een studentenvereniging of een muziekvereniging, er komt vaak veel werk en vooral ook vrijwilligerswerk bij kijken. Soms is er ook sprake van een kantine, een sociëteit, een inboedel. Een goede bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering is meestal wel noodzakelijk, soms meer.
NB: per 1 juli 2021 is er een nieuwe wet voor bestuurders van stichtingen en verenigingen. De Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR)
voor stichtingen en verenigingen. Laat u goed informeren over deze wijzigingen voor uw stichting of vereniging. kijk hier voor de belangrijkste wijzigingen: De nieuwe Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen
Wij adviseren u vanzelfsprekend graag, indien u vragen heeft. Heeft u voor uw stichting of verenigingen nog geen bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering helpen wij u met de best passende verzekering. Dit kan vaak op korte termijn gesloten worden. Voor meer informatie:

Laat u verzekeren door ZJHT

Wilt ook u uw verzekeringen onderbrengen bij ZJHT?

Neem contact op