Verenigingen

Er zijn veel mensen die in verenigingsverband iets doen. Of het nu een sportvereniging of een branchevereniging is, een studentenvereniging of een muziekvereniging, er komt vaak veel werk en vooral ook vrijwilligerswerk bij kijken. Soms is er ook sprake van een kantine, een sociëteit, een inboedel. Een goede bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering is meestal wel noodzakelijk, soms meer.

NB: per 1 juli 2021 is er een nieuwe wet voor bestuurders van stichtingen en verenigingen. De Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) voor stichtingen en verenigingen. Laat u goed informeren over deze wijzigingen voor uw stichting of vereniging. kijk hier voor de belangrijkste wijzigingen: De nieuwe Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen.

Wij adviseren u vanzelfsprekend graag, indien u vragen heeft. Heeft u voor uw stichting of verenigingen nog geen bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering helpen wij u met de best passende verzekering. Dit kan vaak op korte termijn gesloten worden. Voor meer informatie: inge@zjht.nl

Stichtingen

Stichtingen

Verzekeren van stichtingen is het veiligstellen van belangen en personen in het…

Lees meer
Studentenverenigingen

Studentenverenigingen

Verzekeraars staan niet te springen om studentensociëteiten- en verenigingen te verzekeren. Hoge…

Lees meer
Studieverenigingen

Studieverenigingen

Studieverenigingen zijn meestal verbonden aan of onderdeel van een universiteit of hogeschool

Lees meer
Sportverenigingen

Sportverenigingen

In de wetgeving van tegenwoordig is het alleen zo dat ook een…

Lees meer
Overige verenigingen

Overige verenigingen

Naast sport- en studentenvereniging is er in Nederland een groot verenigingsleven.

Lees meer
Denounce with righteous indignation and dislike men who are beguiled and demoralized by the charms pleasure moment so blinded desire that they cannot foresee the pain and trouble.