Sportverenigingen

Het runnen van een sportvereniging vraagt van de doorgaans vrijwilligers veel tijd en moeite maar geeft ook heel veel plezier. Gelukkig zijn daarom veel mensen bereid om hun club te steunen in hun vrije tijd.

In de wetgeving van tegenwoordig is het alleen zo dat ook een bestuur van een sportvereniging verantwoordelijk is en daardoor ook aansprakelijk is. Hoofdelijk aansprakelijk dus voor de gevolgen van een genomen beslissing als bestuur. Dit maakt het voor een club niet altijd makkelijk om goede bestuursleden te vinden.

Het hebben van een juiste bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering haalt veel druk weg. Deze verzekering is vaak niet heel duur maar biedt wel bescherming voor als het -ondanks alle goede bedoelingen- toch misgaat.

Een andere zware verantwoordelijkheid is de accommodatie van de club. Soms in eigendom, soms gehuurd van de gemeente, is het clubhuis en sportterrein een groot belang voor de club.

Vraag ons om een goede bescherming. Wij leveren maatwerk om uw eigendommen te beschermen tegen de gevolgen van brand, storm, inbraak en dergelijke.

De leden zijn natuurlijk de basis van iedere club. Zonder leden geen club. Iedere sportclub dient derhalve een aansprakelijkheidsverzekering te hebben voor de leden en bij voorkeur ook een ongevallendekking. Dit zijn geen hoofdprijzen die je betaald maar bieden wel een bescherming die je nodig hebt.

Contact

Bedrijven en Verenigingen:
mr Inge Zweerts de Jong
06 531 70 661
inge@zjht.nl

Particulieren:
Bart van Rossum
06 237 87 810
bart@zjht.nl

Maaike de Koning Gans
06 216 34 843
maaike@zjht.nl

Kunst:
mr Frank Heerkens Thijssen
06 135 53 153
frank@zjht.nl

Eelco Zweerts de Jong
06 502 33 333
eelco@zjht.nl

Leven, Inkomen en Zorg:
Eelco Zweerts de Jong
06 502 33 333
eelco@zjht.nl

Denounce with righteous indignation and dislike men who are beguiled and demoralized by the charms pleasure moment so blinded desire that they cannot foresee the pain and trouble.