Bestuurdersaansprakelijkheid

Verzekeren van stichtingen is het veiligstellen van belangen en personen in het bestuur van een stichting. Afhankelijk van het doel en de belangen in/van de stichting is het eerste te verzekeren risico in het algemeen het bestuur. Het bestuur van een stichting is vaak belangeloos belangen aan het behartigen om het goede doel veilig te stellen.

Hoeveel geld er ook in omgaat en hoe groot het onderliggende bedrijf ook is, de personen die in het bestuur zitten kunnen voor onbedoelde fouten uiteindelijk ook persoonlijk aansprakelijk gesteld worden. Om bestuurders hiertegen te beschermen kan men dit afdekken met een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering.

Indien er een melding is van een omstandigheid of al een directe claim neemt een verzekeraar het verweer over en indien met aansprakelijk blijkt te zijn voor een gemaakte fout wordt deze vergoed.

Graag maken wij een offerte voor uw bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering en afhankelijk van de activiteiten van de stichting kunnen wij u adviseren over te verzekeren evenementen, gewone bedrijfsaansprakelijkheid en het verzekeren van overige bedrijfsrisico’s.

 

Contact

Bedrijven en Verenigingen:
mr Inge Zweerts de Jong
06 531 70 661
inge@zjht.nl

Particulieren:
Bart van Rossum
06 237 87 810
bart@zjht.nl

Maaike de Koning Gans
06 216 34 843
maaike@zjht.nl

Kunst:
mr Frank Heerkens Thijssen
06 135 53 153
frank@zjht.nl

Eelco Zweerts de Jong
06 502 33 333
eelco@zjht.nl

Leven, Inkomen en Zorg:
Eelco Zweerts de Jong
06 502 33 333
eelco@zjht.nl

Denounce with righteous indignation and dislike men who are beguiled and demoralized by the charms pleasure moment so blinded desire that they cannot foresee the pain and trouble.

Latest Portfolio

Need Any Help? Or Looking For an Agent

Working Hours : Sun-monday, 09am-5pm
© 2023 ZJHT - Meesters in Verzekeringen