Pensioen

Pensioen

Een pensioenverzekering biedt u de mogelijkheid om te sparen voor uw pensioen. Het bedrag wordt uitgekeerd op uw pensioendatum, waarmee u een direct ingaand pensioen kunt kopen.

Doorgaans wordt een pensioen geregeld bij de werkgever. U dient dan uw pensioen op te bouwen bij de verzekeraar waar uw werkgever afspraken mee heeft gemaakt. Het voordeel is dat ook uw werkgever premie inlegt. Het kan ook zijn dat uw werkgever geen pensioenregeling heeft. In dat geval bent u vrij om zelf een pensioenverzekering af te sluiten.

Je hoort vaak dat een ‘goed pensioen’ gelijkstaat aan zeventig procent van uw laatstverdiende inkomen. Die vuistregel gaat niet voor iedereen op. Wat voor u een goed pensioen is, hangt af van  persoonlijke levensomstandigheden en wensen.

Stel, u woont in een eigen huis en u heeft de hypotheek afgelost. Of u heeft  geen financiële zorg meer voor kinderen. U heeft voldoende spaargeld. Dan heeft u wellicht genoeg aan een lager inkomen na de pensionering.

Wij kunnen u adviseren op het gebied van pensioenen en lijfrentes, gericht op uw specifieke situatie.

Contact

Bedrijven en Verenigingen:
mr Inge Zweerts de Jong
06 531 70 661
inge@zjht.nl

Particulieren:
Bart van Rossum
06 237 87 810
bart@zjht.nl

Maaike de Koning Gans
06 216 34 843
maaike@zjht.nl

Kunst:
mr Frank Heerkens Thijssen
06 135 53 153
frank@zjht.nl

Eelco Zweerts de Jong
06 502 33 333
eelco@zjht.nl

Leven, Inkomen en Zorg:
Eelco Zweerts de Jong
06 502 33 333
eelco@zjht.nl

Denounce with righteous indignation and dislike men who are beguiled and demoralized by the charms pleasure moment so blinded desire that they cannot foresee the pain and trouble.