Wagenpark

Heeft u een bedrijf waarbij transport een rol speelt of waarbij u veel auto’s op de weg heeft? Al vanaf een aantal voertuigen (personen- en/of bestel- en/of vrachtauto´s) kunt u uw voordeel doen met een wagenparkverzekering.

Binnen een wagenparkverzekering kunt u uw complete wagenpark kwijt. Personenauto´s, bestelauto´s en vrachtwagens worden zo voordelig mogelijk gebundeld in deze verzekering.

Het wagenpark is een strategisch onderdeel van menige onderneming. Maar auto´s en vrachtwagens betekenen: risico´s en aansprakelijkheid. Denk aan letselschade, materiele schade (aan eigen middelen en aan derden) en bijvoorbeeld aansprakelijkheid door het vervoer van gevaarlijke stoffen..

Dus naast de wettelijk verplichte WA-verzekering, is het van belang ook die andere risico´s af te dekken. De wagenparkverzekering biedt u daarvoor alle mogelijkheden en keuzevrijheden.

Ieder bedrijfswagenpark heeft zijn eigen unieke kenmerken. Daarom is het verzekeren van motorrijtuigen maatwerk. De motorrijtuigenverzekering laat zich dan ook scherp toesnijden op specifieke wensen en eisen. Binnen de wettelijke kaders kunt u zelf de extra risico´s inschatten en die al dan niet met de motorrijtuigen verzekering afdekken. Neemt u voor meer informatie contact op met Inge Zweerts de Jong.

Contact

Bedrijven en Verenigingen:
mr Inge Zweerts de Jong
06 531 70 661
inge@zjht.nl

Particulieren:
Bart van Rossum
06 237 87 810
bart@zjht.nl

Maaike de Koning Gans
06 216 34 843
maaike@zjht.nl

Kunst:
mr Frank Heerkens Thijssen
06 135 53 153
frank@zjht.nl

Eelco Zweerts de Jong
06 502 33 333
eelco@zjht.nl

Leven, Inkomen en Zorg:
Eelco Zweerts de Jong
06 502 33 333
eelco@zjht.nl

Denounce with righteous indignation and dislike men who are beguiled and demoralized by the charms pleasure moment so blinded desire that they cannot foresee the pain and trouble.